Få din drømmegarderobe

Hvor mange ganger har du stått ved klesskapet ditt og tenkt "hjelp, jeg har ikke noe å ha på meg"? Mest sannsynlig handler ikke dette om at du ikke har nok kjoler eller bukser, men heller det at du ikke har oversikt over hva du faktisk har i ditt garderobeskap.

Vi ønsker å gi deg våre beste tips! Rett og slett litt hjelp på veien til å skape en klesoppbevaring, garderobe og et hjem som fungerer. Vi vil tipse deg om produkter du kan bruke for å organisere bedre, hvordan du kan sortere klær etter farger og hvordan klærne dine kan holde seg bedre. Det er ikke alle som har plass til et eget walk-in closet, men uavhengig av hvor stor plass du har, vil disse tipsene komme godt med.

 

 

Snarveien til en garderobe du elsker!

Hvis du ønsker mine KONKRETE tips der jeg viser i detalj hvordan jeg profesjonelt organiserer garderobeskap både hjemme og hos mine kunder, så vil jeg anbefale deg å kjøpe mitt online kurs om organisering av hjemmet. Der får du ikke bare vite hva som bør gjøres, men også hvordan jeg faktisk gjør det. Du kan få umiddelbar tilgang til det nå ved å melde deg på her: www.smartorganisering.no/KURS

Hvis du ønsker å spare tid og aller helst få noen hjem til deg for å få orden på klesskapet, så kan du leie inn mine profesjonelle tjenester. Jeg lever av å tilby folk ryddehjelp hjemme, og har gitt mange familier økt glede og frihet i hverdagen. Vi foretar en skikkelig garderobedetox og gir deg din drømmegarderobe. Les mer og bestill her.

Så over til tipsene til klesskapet ditt:

Sånn går du fram for å få din drømmegarderobe!

Når du skal i gang med å skape en klesoppbevaring som fungerer for deg, bør du aller først finne ut av hva du har og hva du eventuelt kan kvitte deg med. Her er et oppsett du kan følge, som vi også bruker når vi jobber ute hos våre kunder.


1. Tøm hele garderobeskapet ditt, kommoder og andre ting du oppbevarer klær i. Legg gjerne alt utover sengen, og sorter i kategorier underveis. Bukser i en haug, gensere i en annen, kjoler i en tredje osv. Når du står igjen med et tomt garderobeskap, er det på tide å sortere klærne du har lagt på sengen. Hva vil du beholde, hva kan du gi bort/selge og er det noe som er ødelagt som enten skal kastes eller repareres?

2. Nå har du fått en oversikt over plaggene du ønsker å beholde, og det er på tide og skape et hjem for disse. Bruk litt tid på å se over hva du har av plass i ditt garderobeskap, og finn ut hvilke klær som kan henge og hvilke som kan brettes. Lag et system som fungerer i hverdagen din. Har du en egen kategori med jobbklær, kan disse gjerne henge sammen slik at det blir enkelt for deg å finne frem klær når du skal på jobb. Treningstøy, turtøy og annet kan også gjerne ligge for seg selv.

 

3. Når du nå skal henge opp og brette klærne dine, har vi igjen noen gode tips. Sorter klærne etter farger, start med sort og jobb deg frem til de lysere fargene. Dette er en enkel måte å skape system på, og det er lettere å finne den bestemte blusen når alt er sortert etter farger. Når det gjelder klesoppbevaring i skuffer og hyller, finnes det mange produkter som kan være nyttige å bruke. Vi anbefaler for det første å brette vertikalt. Ved å gjøre dette har du full kontroll på innholdet i skuffen og trenger ikke rote til hele skuffen når du skal hente ut for eksemepel en t-skjorte. Legg filt i bunnen av skuffen, så slipper du at t-skjortene sklir rundt. Du kan også bruke filtbokser eller andre liknende produkter til å brette i, på denne måten kan du skape ulike hjem til vært plagg. Truser i en boks, singletter i en annen, t-skjorter i en tredje osv.

4. Når du nå er ferdig med å skape deg en ny og freshere klesoppbevaring; ikke glem å kvitte deg med plaggene du skulle gi bort eller selge. Dette er plagg du uansett ikke bruker og som blir fornøyde med et nytt hjem :)