Ledig stilling - vikariat

Elsker du rydding og organisering og kunne tenke og leter etter drømmejobben?

Vi søker deg som elsker å rydde/organisere, er flink med mennesker, er selvgående, har øye for detaljer, er fleksibel, kreativ og som yter «det lille ekstra». Du må kunne jobbe i et effektivt tempo og kunne takle stress på en god måte. 

Jobben går ut på å reise hjem til kunder, både private og bedrifter, rydde og organisere og skape gode systemer for kundene. Du vil også benytte våre sosiale media-plattformer som en del av jobben. Stillingen er et vikariat. Er du den riktige for oss og vi for deg, og du trives i dette yrket, er det store muligheter for at det vil bli en større og mer fast stilling etterhvert.

Bor du i Oslo/Stor-Oslo og tenker at dette noe for deg? Send oss en e-post med litt info om deg og hva du kan bidra med i vårt team.
Vi trenger noen som kan begynne snarest, og holder intervjuer fortløpende, så hvis du føler at du er den rette for oss, ikke nøl med å ta kontakt!

NB! Det er viktig med god fysisk helse i denne jobben, da det er en fysisk jobb hvor man står mye, og innimellom er det også endel bæring og løft.


Merk eposten med - "vikariat"


NB! Vi reiser mye rundt på oppdrag. Det er derfor en fordel med førerkort og tilgang på bil.

Send søknad

Velkommen til vårt team:-)