Janne Nesset, samboer med Magnus og vi har to barn på 4år og 7år.

Har du noen gang kjent på at du kommer hjem, sliten etter jobb, rot overalt, barn som maser, middag som skal lages, og det eneste du har lyst til å gjøre er å krype opp i sofaen med sjokoladeskålen og Netflix?
Der har du meg for 2 år siden..

Etter å ha brukt MYE tid på å lage smarte systemer som er lett å følge for alle, og som gjør at rotet ikke vender tilbake, har det gjort underverker for vår familie. 

Resultatet:
Vi er nå lite syke, har mer energi og har fått mye mer flyt og harmoni i hverdagen.
Jeg tappes ikke lenger for energi i det jeg kommer inn døra, heller tvert imot!
I tillegg har hverdagen blitt mer effektivisert og vi har fått frigjort mer tid. 
Tid til meg selv, tid til de vi er glad i og tid til å gjøre ting vi synes er morsomt.

Nå brenner jeg for å inspirere andre travle mammaer til å få en smartere hverdag!

Vi skal ikke bruke masse tid på å rydde og lete etter ting! 

Det skal være enkelt og ukomplisert, sånn at vi skal kunne nyte hverdagen med de vi er glad i og med det som gjør oss lykkelige!

""Er såå fornøyd med å ha fått "ukeshylla" til Janne i hus! Hverdagen er mer stressfri og behagelig med dette geniale systemet!""

Hanne

"Takk for gode tips og inspirasjon! Med dette brettesystemet klarte jeg å få to skuffer med klær opp i en og samme skuff! Fantastisk!"

Kristine

"Tusen takk, Janne! Med disse smarte systemene, har jeg nå mer tid og overskudd. Og det er jo fint for hele familien:-) I tillegg er det utrolig plassbesparende!"

Ragna

Ta mitt startkurs; fra kaos til kontroll og få konkrete tips på video til hvordan du med enkle grep kan oppnå mer orden, bedre systemer og en enklere familehverdag

Legg inn navn og epost her så vil du automatisk få tilgang til kurset. Det er helt gratis.