RYDDING OG ORGANISERING HJEMME HOS DEG

 

BEFARING

Før et prosjekt, kommer jeg hjem til deg på en befaring hvor vi blir litt kjent og hvor du viser meg rundt og forteller om prosjektet ditt. Gjensidig kjemi er viktig og at du er komfortabel med den som kommer hjem til deg. På denne måten får du også mulighet til å danne deg et inntrykk av meg, før du bestemmer deg.
Befaringen koster kr 500,-. Dette blir kreditert, hvis du booker meg for et oppdrag.

Bestill

PRIS PR TIME KR 950,-

Timespris kan være lurt å velge for deg  som ønsker at vi skal komme hjem til deg og gi deg veiledning, tips og råd til de ulike prosjektene dine.

Det kan også være lurt å velge timespris om du ønsker å få hjelp til å komme i gang med ryddingen, og så kan du fortsette selv når vi har gått. Vi kan se på visjonen for hjemmet ditt, lage en fremdriftsplan for ryddingen eller se på hvilke andre metoder som kan være aktuelle slik situasjonen er for deg.

Timespris kan også passe for deg som ønsker at vi skal komme og rydde små prosjekter hos deg. For eksempel kjøleskapet ditt, fryseren, enkelte skap etc.

Bestill

HVOR LANG TID SKAL JEG BEREGNE?

Veldig ofte får vi spørsmål om hvor lang tid vi bruker på de ulike rommene og prosjektene. Dette er et spørsmål det er litt vanskelig å svare på, da det kommer an på hvor mye som befinner seg inne på et rom, hvor mange skuffer og skap, og hva som skjuler seg inni skuffene og skapene. Det kommer også an på hvor lang tid du trenger på å ta avgjørelser på de ulike gjenstandene, og hvor mye du har gjort selv i forkant når det kommer til minimering av ting og sortering. 

Men, basert på erfaringer, sier vi at det tar omtrent så mye tid for èn organiseringscoach:

Kjøkken        ca. 5 -15 timer 
Gangen        ca. 3 - 8 timer
Bad               ca. 3 - 8 timer
Vaskerom     ca. 5 -10 timer
Barnerom     ca. 5 -10 timer
Kontor          ca. 5 - 10 timer
Bod / Garasje fra 6 timer
Garderobeskap fra 5 timer

Om vi kommer to personer, kan vi ta oss av hele prosjektet på halve tiden.

 

PAKKETILBUD

I de fleste prosjekter av litt større format, lønner det seg å velge et pakketilbud. Er du usikker på hvor mye hjelp du trenger og hvor lang tid det omtrent vil ta, kan du starte med liten pakke og oppgradere etterhvert.

 

LITT AV HVERT-PAKKEN

Dette kan være et fint alternativ hvis du ønsker hjelp til ett konkret rom eller om du har flere småprosjekter. Denne økten består av 5 timer.

• Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg der det er aktuelt. Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.
Investering kr 4500,-

Bestill

LITEN PAKKE – Passer fint for mindre prosjekter

Denne pakken passer fint for deg som bor i et lite hus eller leilighet, eller for deg som bare trenger hjelp med en liten del av et ryddeprosjekt. F.eks. et kjøkken eller gangen. 

• Pakken består av 3 økter (3*5 timer)

• Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg, om det er aktuelt. 
Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.
Investering kr 13 000,-

Bestill

MELLOMSTOR PAKKE – Favoritt

Denne pakken er for deg som bor i et mellomstort hus eller leilighet, eller ønsker hjelp til litt større prosjekter. Det er for deg som ønsker å ta ryddereisen over litt tid, og som kan gjøre litt selv mellom øktene, for eks. kan vi ta litt av klesskapet sammen, og du fortsetter med resten til neste gang. Eller vi starter med papirhaugen og går gjennom det meste, så fortsetter du alene med arkiveringen. 

• Pakken består av 6 økter (6*5timer)

•Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg der det er aktuelt. Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.

Investering kr 23 000,-

Bestill

STOR PAKKE 

Denne pakken passer fint for deg med et mellomstort til stort hjem. Det er perfekt for deg som er klar til å stå løpet helt ut for å få et smart organisert hjem, og som ikke har mulighet til å gjøre så mye selv mellom øktene. 

• Pakken består av ti økter (10*5 timer)

• Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg der det er aktuelt. Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.

Investering kr 34 000,-

 

 

VIP PAKKE


Denne pakken er for de med et større hjem og som trenger hjelp til å organisere absolutt alt av rom, skuffer, skap, minner, klær og diverse gjenstander.

  • Pakken består av 70 timer

  • Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg der det er aktuelt. 

    Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle. 

Investering kr 45 000,-

 

Bestill