REFERANSER

Kjære Smart Organsering & Design,


Tusen takk for fantastisk hjelp med å forvandle, organisere og funksjonalisere våre kontor, venteværelse, rekvisitarom og kjøkkenkrok.

Noen ord om vår opplevelse:

Smart Organisering & Design har hjulpet Instituttet med vårt venteværelse, kopi- og rekvisitarom, samt kontor og kjøkkenkrok. Vi har en hektisk hverdag hvor våre klienter og deres behandling er vårt hovedfokus. Det er imidlertid en stor del av vår jobb å kunne produsere og lagre materiell som vi bruker i timene. I tillegg til å oppbevare utstyr og ha et godt system for rengjøring og sterilisering av dette. Vi har i lang tid ønsket å få ryddet opp og organisert vårt rekvisitarom, kontorer og venteværelse, inkludert en kjøkkenkrok som fungerte dårlig. Etter en lang arbeidsdag, var det imidlertid ikke overskudd til å ta tak i denne jobben.

Smart Organisering & Design var opptatt av å forstå hvordan vi jobber og utarbeide løsninger som skulle få vår arbeidshverdag til å fungere optimalt. De var opptatt av de små detaljer; blant annet organisering og oppbevaring av utstyr etter hvor ofte de blir tatt i bruk, men også det store bildet; hvordan våre klienter opplever vårt venteværelse og våre kontor og hvordan små endringer kan gjøre deres behandling her hos oss enda bedre. De lytter og finner gode og rimelige løsninger.

Alt av utstyr, materiell og kontorrekvisita har nå sin plass og vi bruker minimalt med tid til å finne ting, samt å rydde opp. Tilbakemeldingene fra våre klienter har vært utelukkende positiv. De opplever rommene som romsligere, men også lunere og roligere. Fargeanbefalingene fra Smart Organisering & Design har knyttet de ulike rommene sammen og vi er så fornøyde! Det har vært en svært god og ikke minst hyggelig prosess!
--

Mvh,

Karen Greve
Logoped MNLL

 

Vi garanterer

  • Effektive og innbydende løsninger, tilpasset deres behov og som sparer bedriften for både tid og penger
TA KONTAKT

Janne Nesset Kristiansen

Tlf: 922 51 687

E-post:

[email protected]

Tracy Steller

Tlf: 928 01 504

E-post:

[email protected]