Kundeoppdrag - Organisering av garasje

boden garasje organisering Sep 21, 2021

 

Vi har vært så heldige at vi fikk begi oss ut på organisering av denne garasjen. Ved første øyekast kan det virke som et svært tidkrevende og kanskje håpløst prosjekt, men den gang ei. Garasjen ble ryddet og organisert på én arbeidsdag, og kunden kunne fornøyd parkere bilen sin i garasjen ved dagens slutt. Så hvordan vi løste vi dette prosjektet? 


Vi startet med å tømme hele garasjen. Kunden hadde en stor gårdsplass som vi kunne bruke til å sortere alt som hadde hopet seg opp i garasjen, og selve sorteringen tok faktisk ikke så lang tid. Mye av tingene var rett og slett søppel, så dette samlet vi i en iSekk som ble hentet noen dager senere. 

Deretter skaffet kunden praktiske hyller og bokser som vi hadde målt opp at kunne passe inn i garasjen. Kunden hadde også noen bokser fra før som vi kunne bruke, gjenbruk er helt supert. 

Etter montering av hyller, ble tingene sortert i bokser etter kategori og deretter satt inn i hyllene. Garasjen har et loft som blir brukt til å oppbevare ski, akebrett og andre sesongbaserte gjenstander. I boksene samlet vi for eksempel hageredskaper, skøyter, badeleker og maleutstyr (ikke maling pga temperatur). 

På bare noen timer gikk altså kunden fra å ha en garasje som ikke kunne brukes, til å ha en velfungerende garasje til bilen samt smart og praktisk oppbevaring til andre gjenstander. Akkurat sånn som vi liker det :) Ønsker du også hjelp fra oss, kan du kontakte oss på [email protected] eller ring/sms 92251687