HVEM ER BAK NAVNET SMART ORGANISERING?

 

JANNE NESSET-KRISTIANSEN


Profesjonell organiserer, interiørdesigner.
Gründer og daglig leder av Smart Organisering

Etter å ha gjennomgått en utfordrende småbarnsfase og strevd med å opprettholde et ryddig hus, utviklet Janne en lidenskap for effektiv organisering av hjem og dagligliv. Siden 2017 har hun vært en pioner innen denne bransjen i landet og har hjulpet mange kvinner, menn og familier med å etablere bærekraftige systemer som eliminerer rot for godt.

Janne har en omfattende erfaring fra ulike typer boliger i hele landet og har møtt forskjellige typer utfordringer i forbindelse med rydding og organisering.

Hun er lidenskapelig opptatt av å gjøre ting så enkelt som mulig for kundene, slik at de enkelt kan ta i bruk metodene selv og skape det drømmehjemmet de ønsker. Som en profesjonell organiserer og interiørdesigner, hjelper Janne deg med å skape et personlig og vakkert hjem med smarte systemer som sørger for at rotet forsvinner en gang for alle.

Janne er også en mor til to aktive barn på henholdsvis 10 og 13 år.
Smart Organisering
tar på seg alle typer ryddeoppdrag, uansett størrelse. Vi skaper skreddersydde systemer som er enkle å vedlikeholde og som hele familien kan følge.

Med våre organiseringssystemer kan du endelig si farvel til stressende morgener og den evige jakten etter turutstyr eller korken til drikkeflasken. Vi tilbyr en helhetlig tilnærming som gjør hverdagen din enklere og mer effektiv.

Vi forstår at tiden din er verdifull, og vi er her for å hjelpe deg å frigjøre mer tid til det som virkelig betyr noe for deg. Med våre organiseringssystemer kan du endelig fokusere på det som er viktigst for deg, og la oss ta seg av resten.