Ring oss for en GRATIS befaring på tlf: 922 51 687

For bedrifter

MØT ORGANISERINGSEKSPERTENE

 

 

JANNE NESSET-KRISTIANSEN


Profesjonell organiserer, interiørdesigner, gründer og daglig leder av Smart Organisering & Design

Etter å ha vært gjennom en kaotisk småbarnsfase og slitt meg fullstendig ut på å prøve å holde hus og hjem ryddig, utviklet jeg etterhvert min passion for smart organisering av hjem og hverdag. Siden 2017, som en av de første i landet i denne bransjen, har jeg hjulpet hundrevis av kvinner, menn og familier med å skape gode og varige systemer som hjelper dem å bli kvitt rotet for godt.
Jeg har mye erfaring fra mange ulike typer hjem rundt i hele landet og fått en bred erfaring også når det gjelder ulike typer utfordringer man møter på når man rydder og organiserer.

Jeg brenner for å gjøre ting så enkelt som mulig for deg, sånn at du lett kan ta i bruk metodene selv, og skape det hjemmet du drømmer om, og endelig få lov til bruke tiden din på det DU har lyst til.

Som profesjonell organiserer og interiørdesigner, hjelper jeg deg med å skape et personlig og vakkert hjem, med smarte systemer, slik at du blir kvitt rotet en gang for alle. 

 Mamma til to aktive barn.

Tracy Steller

Profesjonell organiserer og interiørdesigner

En sprudlende organiseringsnerd som elsker å skape smarte og effektive systemer som fungerer for den enkelte familie. Ser lett løsninger som du aldri har tenkt på, og er veldig opptatt av å skape et hjem som forenkler og skaper mindre hverdagsstress.
Mamma til to, pluss to bonusbarn. 
  

Erika Hexeberg

Profesjonell Organiserer

Har øye for detaljer og elsker å organisere og skape gode, smarte systemer som får hverdagen til å "flyte". Har et estetisk blikk og finner den gylne middelvei mellom hva som er praktiskt, funksjonelt og det som er fint å se på.

Liker utfordringer når det kommer til løsninger tilpasset barnefamilier og har gode råd for å få alle til å bidra i et hjem. 

Mamma til to små gutter.

 

Hos oss i Smart Organisering & Design er ingen ryddeoppdrag  for store eller små. Vi skaper systemer som er lett å vedlikeholde og som er lett å følge for hele familien.

Si farvel til stressende morgener og den evige jakten etter turutstyr eller korken til drikkeflasken. Få systemer som enkelt kan opprettholdes av hele familien.
Så kan du fokusere på de tingene som virkelig betyr noe for DEG.