TEAMET

JANNE NESSET-KRISTIANSEN


Profesjonell organiserer, interiørdesigner.
Gründer og daglig leder av Smart Organisering

Etter å ha gjennomgått en utfordrende småbarnsfase og strevd med å opprettholde et ryddig hus, utviklet Janne en lidenskap for effektiv organisering av hjem og dagligliv. Siden 2017 har hun vært en pioner innen denne bransjen i landet og har hjulpet mange kvinner, menn og familier med å etablere bærekraftige systemer som eliminerer rot for godt.

Janne har en omfattende erfaring fra ulike typer boliger i hele landet og har møtt forskjellige typer utfordringer i forbindelse med rydding og organisering.

Hun er lidenskapelig opptatt av å gjøre ting så enkelt som mulig for kundene, slik at de enkelt kan ta i bruk metodene selv og skape det drømmehjemmet de ønsker. Som en profesjonell organiserer og interiørdesigner, hjelper Janne deg med å skape et personlig og vakkert hjem med smarte systemer som sørger for at rotet forsvinner en gang for alle.

Janne er også en mor til to aktive barn på henholdsvis 9 og 12 år.

Erika Hexeberg

Oppdragsansvarlig, profesjonell organiserer og interiørkonsulent

Erika har et skarpt øye for detaljer og en lidenskap for å organisere og skape smarte systemer som gjør hverdagen til en lek. Som en estetiker finner hun alltid den rette balansen mellom funksjonalitet og det som er vakkert å se på.

Hun liker å ta på seg utfordringer når det kommer til å tilpasse løsninger for småbarnsfamilier og har gode råd for å få alle i husstanden til å bidra på en effektiv og positiv måte.

Som mor til to små gutter på henholdsvis 4 og 6 år, forstår hun behovet for en praktisk og funksjonell tilnærming til organisering. Erika vet at livet med småbarn kan være kaotisk, og er her for å hjelpe deg med å skape en stressfri og ordnet hverdag.

Ena Nenadovic

Profesjonell Organiserer, videoprodusent

Ena har hatt mange forskjellige typer jobber og er lærer i bunn. Hun har i mange år jobbet som kokk med fokus på plantebasert mat. I jobbene hun har hatt har hun laget gode systemer som fungerte for sin arbeidsplass. Rydding og organisering er noe hun brenner for, samt det å veilede og hjelpe mennesker med å lage et organisert system i hjemmet. Hun har øye for detaljer, og er lidenskapelig interessert i naturfotografi og filming.

Mamma til en kroatisk gjeterhund.

 

Silje Bebe Vegusdal

Profesjonell Organiserer, interiørkonsulent

 

Silje er utdannet pedagog, og har i mange år jobbet i skolesektoren med barn med spesielle behov. Med over gjennomsnittlig interesse for design og organisering, har hun nå fulgt hjerte om å jobbe med organisering. Hun er opptatt av at systemer skal være gode med fokus på estetikk. 

Mamma til en dverg pincher.

 
Smart Organisering
tar på seg alle typer ryddeoppdrag, uansett størrelse. Vi skaper skreddersydde systemer som er enkle å vedlikeholde og som hele familien kan følge.

Med våre organiseringssystemer kan du endelig si farvel til stressende morgener og den evige jakten etter turutstyr eller korken til drikkeflasken. Vi tilbyr en helhetlig tilnærming som gjør hverdagen din enklere og mer effektiv.

Vi forstår at tiden din er verdifull, og vi er her for å hjelpe deg å frigjøre mer tid til det som virkelig betyr noe for deg. Med våre organiseringssystemer kan du endelig fokusere på det som er viktigst for deg, og la oss ta seg av resten.