Ring oss for en GRATIS befaring på tlf: 922 51 687

For bedrifter
Ledig stilling

MØT ORGANISERINGSEKSPERTENE

 

 

JANNE NESSET-KRISTIANSEN


Profesjonell organiserer, interiørdesigner.
Gründer og daglig leder av Smart Organisering & Design

Etter å ha vært gjennom en kaotisk småbarnsfase og slitt meg fullstendig ut på å prøve å holde hus og hjem ryddig, utviklet jeg etterhvert min passion for smart organisering av hjem og hverdag. Siden 2017, som en av de første i landet i denne bransjen, har jeg hjulpet hundrevis av kvinner, menn og familier med å skape gode og varige systemer som hjelper dem å bli kvitt rotet for godt.
Jeg har mye erfaring fra mange ulike typer hjem rundt i hele landet og fått en bred erfaring også når det gjelder ulike typer utfordringer man møter på når man rydder og organiserer.

Jeg brenner for å gjøre ting så enkelt som mulig for deg, sånn at du lett kan ta i bruk metodene selv, og skape det hjemmet du drømmer om, og endelig få lov til bruke tiden din på det DU har lyst til.

Som profesjonell organiserer og interiørdesigner, hjelper jeg deg med å skape et personlig og vakkert hjem, med smarte systemer, slik at du blir kvitt rotet en gang for alle. 

 Mamma til to aktive barn på 9 år og 12 år.

Erika Hexeberg

Profesjonell Organiserer og interiørkonsulent

Har øye for detaljer og elsker å organisere og skape gode, smarte systemer som får hverdagen til å "flyte". Har et estetisk blikk og finner den gylne middelvei mellom hva som er praktiskt, funksjonelt og det som er fint å se på.

Liker utfordringer når det kommer til løsninger tilpasset småbarnsfamilier og har gode råd for å få alle til å bidra i et hjem. 

Mamma til to små gutter på 3 år og 6 år.

Martine Bruun

Profesjonell Organiserer og interiørkonsulent 

Martine er vårt nyeste tilskudd i flokken. Hun har drevet med dans i mange år, men vi er glade for at også hun har fulgt drømmen om å jobbe med det andre hun brenner for, nemlig organisering.

Med sitt rolige og blide vesen, liker hun å kaste seg ut i nye utfordringer, og finner raskt løsninger der andre har gitt opp for lenge siden.

Mamma til en liten gutt på 1år.

 

Hos oss i Smart Organisering & Design er ingen ryddeoppdrag  for store eller små. Vi skaper systemer som er lett å vedlikeholde og som er lett å følge for hele familien.

Si farvel til stressende morgener og den evige jakten etter turutstyr eller korken til drikkeflasken. Få systemer som enkelt kan opprettholdes av hele familien.
Så kan du fokusere på de tingene som virkelig betyr noe for DEG.