Ring oss for en GRATIS befaring på tlf: 922 51 687

For bedrifter

TEAMET

JANNE NESSET-KRISTIANSEN


Profesjonell organiserer, interiørdesigner.
Gründer og daglig leder av Smart Organisering & Design

Etter å ha gjennomgått en utfordrende småbarnsfase og strevd med å opprettholde et ryddig hus, utviklet jeg en lidenskap for effektiv organisering av hjem og dagligliv. Siden 2017 har jeg vært en pioner innen denne bransjen i landet og har hjulpet mange kvinner, menn og familier med å etablere bærekraftige systemer som eliminerer rot for godt.

Jeg har en omfattende erfaring fra ulike typer boliger i hele landet og har møtt forskjellige typer utfordringer i forbindelse med rydding og organisering.

Jeg er lidenskapelig opptatt av å gjøre ting så enkelt som mulig for kundene mine, slik at de enkelt kan ta i bruk metodene selv og skape det drømmehjemmet de ønsker. Som en profesjonell organiserer og interiørdesigner, hjelper jeg deg med å skape et personlig og vakkert hjem med smarte systemer som sørger for at rotet forsvinner en gang for alle.

Jeg er også en mor til to aktive barn på henholdsvis 9 og 12 år.

Erika Hexeberg

Oppdragsansvarlig, profesjonell Organiserer og interiørkonsulent

Jeg har en skarp øye for detaljer og en lidenskap for å organisere og skape smarte systemer som gjør hverdagen til en lek. Som en estetiker finner jeg alltid den rette balansen mellom funksjonalitet og det som er vakkert å se på.

Jeg liker å ta på meg utfordringer når det kommer til å tilpasse løsninger for småbarnsfamilier og har gode råd for å få alle i husstanden til å bidra på en effektiv og positiv måte.

Som mor til to små gutter på henholdsvis 3 og 6 år, forstår jeg behovet for en praktisk og funksjonell tilnærming til organisering. Jeg vet at livet med småbarn kan være kaotisk, og jeg er her for å hjelpe deg med å skape en stressfri og ordnet hverdag.

Martine Bruun

Profesjonell Organiserer

Martine er vårt nyeste tilskudd i flokken. Hun har drevet med dans i mange år, men vi er glade for at også hun har fulgt drømmen om å jobbe med det andre hun brenner for, nemlig organisering.

Med sitt rolige og blide vesen, liker hun å kaste seg ut i nye utfordringer, og finner raskt løsninger der andre har gitt opp for lenge siden.

Mamma til en liten gutt på 1år.
Smart Organisering
tar på seg alle typer ryddeoppdrag, uansett størrelse. Vi skaper skreddersydde systemer som er enkle å vedlikeholde og som hele familien kan følge.

Med våre organiseringssystemer kan du endelig si farvel til stressende morgener og den evige jakten etter turutstyr eller korken til drikkeflasken. Vi tilbyr en helhetlig tilnærming som gjør hverdagen din enklere og mer effektiv.

Vi forstår at tiden din er verdifull, og vi er her for å hjelpe deg å frigjøre mer tid til det som virkelig betyr noe for deg. Med våre organiseringssystemer kan du endelig fokusere på det som er viktigst for deg, og la oss ta seg av resten.