Kundeoppdrag - Organisering av bod

boden oppdrag organisering ryddehjelp ryddeoppdrag Oct 08, 2021

 

Denne kunden bor i et flott, nytt hus hvor de virkelig har prioritert å bruke plass på gode oppbevaringsløsninger. Det var ikke mangel på skapplass som var utfordringen her, men heller hvordan man bør bruke plassen “riktig”. 

 

Vi startet med å organisere boden. Et rom som ofte fylles med litt av hvert og gjerne uten mål og mening. Kunden hadde allerede en praktisk hylle montert, og hadde også gått til innkjøp av noen praktiske plastbokser med lokk. Da var det egentlig bare for oss å starte med å tømme boden. 

 

Alle tingene ble tatt ut av boden og sortert etter kategori. Vi sorterer avfall, og ved å sette frem poser til dette i forkant, går selve kastingen og sorteringen som en lek. 

 

Boksene ble fylt og vi lagde egne bokser for julepynt, påskepynt, og minnekasser til familien for å nevne noe. Bagger ble lagt i egne hyller slik at de er lett tilgjengelig. Familien bruker disse ofte, og det var derfor viktig at de fikk en plass hvor det var lett å finne de. 

 

Selv om det er en rød tråd i alle oppdragene vi gjør hva gjelder måten vi organiserer på, er det svært viktig for oss å tilpasse oss hver enkelt kunde og deres behov. Vi skal lage system og oppbevaring som fungerer for familien vi er hos. Derfor er  god kommunikasjon med kunden veldig viktig for oss.