Utfordringer med organisering av vaskerommet?

klær organisering vaskerom Oct 21, 2021

Før i tiden var klesvasken nærmest en heldagsjobb. Selve prosessen tok mye mer tid enn den gjør i dag, og krevde i tillegg mye mer fysisk arbeid av oss. Idag er klesvask egentlig ganske enkelt. Du finner frem skittentøy, setter på vaskeprogrammet og kan gjøre alt mulig annet mens klærne vasker seg selv. Avslutningsvis skal vasken henges opp eller puttes i tørketrommelen. For de fleste fungerer denne prosessen rimelig greit. Det er nok heller det aller siste steget, nemlig bretting og legge tilbake i skap, som mange syns er vanskelig. Det rene tøyet hoper seg opp i hauger så store som fjell, og kan nok noen ganger føles som en uoverkommelig haug å bryne seg på. Vi lover at det finnes løsninger som kan gjøre det enklere for deg. 

 

De aller fleste ønsker seg et eget vaskerom hvor man har god plass til skittentøyskurver, vaskemiddel, klær til tørk og så liknende. Og mange har også dette, men får allikevel ikke til å utnytte rommet skikkelig. Vi har gjennom mye erfaring fra oppdrag hos kunder, samt hjemme hos oss selv, funnet noen løsninger som fungerer veldig godt. 

Vi vil veldig gjerne dele disse tipsene med deg. På den måten kan du få til et godt system med en gang, uten at du trenger å teste enda flere systemer som ikke fungerer. Ved å kjøpe vårt onlinekurs til kun 699,- får du blant annet tips til hvordan du bør organisere vaskerommet, men også forslag til hvilke produkter du bør kjøpe til selve organiseringen. 


Drømmer du om et vaskererom som fungerer, og som i tillegg kanskje vil inspirere deg til å nettopp ta den klesvaksen? Bli med på kurs da vel! Påmelding til kurs nr 5 Vaskerom finner du her:
https://www.smartorganisering.no/KURS