Få vår hjelp!

- Se nederst på siden for å se de ulike områdene (i tillegg til rene organiseringsoppdrag) vi kan hjelpe deg!

 

Vi er Norges ledende selskap innen organisering av hjem og bedrifter!

Siden starten i 2017 har vi vokst fra å tilby kurs og foredrag til å bli en fullverdig tjeneste innen organisering og design, både i privat- og bedriftsmarkedet. Vår ekspertise og lange erfaring har gjort oss til landets ledende aktør på området, og vi har opparbeidet oss en solid track-record for å levere resultater og skape positive omtaler.

FØR OG ETTER BILDER

Vi tilbyr profesjonell hjelp til å rydde og organisere hjemmet og bedriften din på en oversiktlig og systematisk måte. Vi veileder deg til å ta gode valg om hva du skal beholde og hva du kan kvitte deg med, og hjelper deg med å skape skreddersydde og funksjonelle systemer som varer i mange år.

Våre eksperter ser nye løsninger i forhold til upraktiske eksisterende løsninger og hjelper deg med å skape smarte og praktiske hjem. Vi eliminerer kaos og sørger for et system der du raskt og enkelt finner tingene dine, hver gang.

Uansett hvilken tjeneste du velger, er fokuset å gi deg og din familie den beste løsningen, sånn at dere slipper å bruke tid på å lete etter ting eller på å rydde.

Vi jobber effektivt og kommer innenfor en uke for å rydde og organisere de områdene vi har blitt enige om. Etter rydding- og organiseringsprosessen, sitter du igjen med et godt organisert system som gjør det lett å finne igjen tingene dine og gir deg fast plass til alle dine eiendeler.

Vi designer også smarte og fine løsninger som spiskammer og yttergang, som lar deg oppleve hjemmet ditt på en ny måte - luftigere, ryddigere og vakrere. Med våre tjenester sparer du tid og får en vel verdt investering i hjemmet, deg selv og hele familien!

BESTILL GRATIS BEFARING
PRISER
 
Skal du flytte?

La oss hjelpe deg med å gjøre prosessen så smidig som mulig, vi hjelper deg å downsize og flytte inn til et nytt hjem med ferdige systemer. 

 

Pusser du opp?

Fornyelse av hjemmet ditt kan være utfordrende når du ikke vet hvilken stil, farger og møbler du skal velge.

Med interiørdesigner og boligstylist i teamet kan vi hjelpe deg. Vi blir kjent gjennom digitale eller fysiske samtaler og jobber fram din stil og preferanser.

Deretter presenterer vi helhetlige forslag til farger og møbleringsplaner med moodboards som inneholder bilder, tekstiler og fargepaletter.

Kontakt oss nå for å få et bilde av det endelige resultatet!

 

Trenger du veiledning i ryddeprossesen din?

Lurer du på hvor du skal starte eller trenger du noen å sparre med?

Vi er her for deg når du føler deg overveldet, har dratt ut halve huset eller bare trenger en ny synsvinkel.

Vi tilbyr kjapp prat og nye øyne for å hjelpe deg videre.

Kontakt oss nå, så vil vi komme tilbake til deg med forslag til tidspunkt for samtale.

 

"Ekstrem situasjon"

Har du eller noen du kjenner havnet i en situasjon hvor det har hopet seg med søppel eller andre ting som har fullstendig overtatt hjemmet?

Ekstreme samlere, hoarders eller rett og slett fullstendig overveldet til å klare å ta tak i situasjonen. Hjemmet er fylt til randen av ting og ofte også avfall. Også her i Norge finnes det mange i denne kategorien som har det slik. Mange kvier seg for å ta tak idet, mens andre har prøvd å få hjelp av kommunen, men dessverre har det for de fleste ikke vært noe hjelp å få der.

Vi har bred erfaring med denne type prosjekter og vi er meget hensynsfulle i prosessen da vi vet at dette er et sårbart tema for de som har havnet i en slik situasjon. 
Ta gjerne kontakt for en nærmere prat om hvordan vi jobber og evt. booke tid.

TA KONTAKT
 
Har du lyst på ryddeinspirasjon og en egen heiagjeng?

Ønsker du å rydde og organisere hjemmet ditt på egen hånd, men føler deg overveldet og alene?

Vi er her for deg! Bli med i vår Masterclass, en månedlig abonementstjeneste hvor du får steg for steg organiseringsinstruks til alle rom.

Vi vil hjelpe deg med å komme i gang, kvitte deg med unødvendige ting og holde motivasjonen oppe.

 

LES MER OM MEDLEMSPORTALEN
Er det noe du fikk ikke svar på?

 

Det er mange måter du kan nå oss på. Foretrekker du å prate, ring på 92 25 16 87. Du kan også sende oss en e-post på [email protected]
eller sende en DM på Instagram (@smart_organisering).

Du finner oss også i Oslo på showrommet vårt på Majorstuenveien 33A. 

Vi snakkes! 🥳