SALGSBETINGELSER

Salgsbetingelsene gjelder for salg av personlig oppfølging, kurs, tjenester og liknende, kjøpt gjennom smartorganisering.no. Forbrukerkjøp er bla. regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven og markedsføringsloven. Ved påmelding til kurs/studier via smartorganisering.no bekrefter du å ha lest og akseptert følgende vilkår:

 1. Selger:
  Selger er heretter kalt Smart Organisering Nesset-Kristiansen er registrert i Brønnøysund-registeret. Org.nr: 932343444; Hansemyrveien 6, 0880 Oslo. Kontaktperson: Janne Nesset-Kristiansen, [email protected], tlf 92251687

 2. Bestilling, avtale og angrerett
  Din bestilling er bindende når bestillingen er betalt via våre nettsider Smartorganisering.no.
  Ved kjøp av veiledning/kurs/el er angreretten annerledes enn ved kjøp av for eksempel fysiske produkter. Smart Organisering gir angrerett i 14 dager, eller fram til veiledningen/kursets oppstart. Med oppstart menes for eksempel når ditt personlige innhold er påstartet eller ved første konsultasjon med rådgiver. Ved bruk av angreretten kan du sende epost til [email protected]. Dersom det oppstår en uforutsett og alvorlig hendelse (force majeure) som gjør det umulig for deg fullføre veiledningen/kurset, kan du melde deg av. Force majeure må dokumenteres refusjon vil avregnes fra den dato vi mottar dokumentasjon. Avregningen utgjør minimum 30 % av kursavgiften.

 3. Opplysninger om veiledning/kurs gitt gjennom smartorganisering.no
  Vi tar forbehold om skrive- eller trykkfeil på websidene. Vi forbeholder oss retten til å kansellere din bestilling hvis en oppstått situasjon gjør det umulig for oss å gjennomføre veiledningen/kurset på angitt måte. Du vil få tilbud om annen veiledning, nytt starttidspunkt eller refusjon.

 4. Kjøp, sykdom/ferie
  Våre priser på veiledning/kurs/mm er fritatt mva og viser din kjøpspris. Eventuelle andre produkter kan være mva-pliktig. Du vil se totalkostnaden før kjøpet gjennomføres. Smart Organisering reserverer seg retten til å kansellere eller flytte timer, eller endre veileder, ved sykdom eller lignende.

 5. Garanti
  På våre veiledninger/kurs/tjenester garanterer vi at vi gir best mulig undervisning og kursinnhold, men forbeholder oss retten til at det ikke går an å tilfredsstille alles forventninger. Det er en viss egenrisko når man skal endre vaner og krever at du selv gjør en innsats både ved endring av vaner, men også utfører de oppgavene som er oppgitt i kurset.

 6. Personopplysninger
Smart Organisering behandler kun personopplysninger du gir oss. Vi spør ikke om informasjon som ikke er nødvendig for å kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. Dine personopplysninger utleveres eller selges ikke til tredjepart, men kan benyttes hos tredjepart når det er nødvendig for å gjennomføre avtalen med deg. Dette kan for eksempel være hvis det kreves en brukerregistrering hos en tredjepart.

7. Kopiering/Opphavsrett
Opphavsrett © Smart Organisering Nesset-Kristiansen
Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes på våre nettsider og portaler.

Betingelser for bruk av portalens innhold
Du kjøper tilgang til portalens innhold i din kursperiode - som p.t. er enten mnd. eller med 1 år fra kjøpsdato. Produktet er beskyttet av opphavsrett.

NB: Produktet er kun gitt for personlig bruk, og for en bruker. Ingen deler av programmet kan deles med noen, inkludert login til kurssidene.

Du kan ikke bruke produktet eller materialene tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert.

Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven tillater det.

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av sider på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes.

Dette er et individuelt program. Ved registrering vil du motta et brukernavn, passord, og en medlemsprofil for bruk under kurset og i kurssportalen.