ORGANISERING AV KONTORLOKALER

HVORDAN STÅR DET TIL PÅ KONTORET?

  • Er du flau over å ta imot kunder her?
  • Bruker du mye tid på å finne fram til det du trenger når du trenger det? 
  • Blir du fort stresset og irritert og føler at du ikke får vært så kreativ og effektiv som du ønsker deg?

Det skal være hyggelig og inspirerende å komme inn på kontoret sitt. Økt trivsel gir både økt kreativitet, mer arbeidsglede og lavere sykefravær.

Har du et kontor som tapper deg for energi i stedet for å inspirere deg og motivere deg, har du et kontor som er ikke er optimalt for deg. Det trenger ikke være rotete for å være lite inspirerende! Det kan være at møbleringen eller fargene, eller noe annet, som ikke er helt optimale for deg eller dine ansatte.

Vi i Smart Organisering & Design hjelper din bedrift å finne de riktige løsningene for dere. Vi kan bistå med alt fra tilrettelegging, organisering og design av avgrensede rom og områder, til en fullstendig gjennomgang av de fysiske lokalene. Vi er opptatt av å skape funksjonelle, men også designe rom som underbygger arbeidsplassens identitet og kultur.

Benytt deg av vår erfaring og kompetanse, og gå en ny jobbhverdag i møte!

BOOK EN GRATIS BEFARING

VI SØKER AMBASSADØRER!

Vi ønsker nå å komme i kontakt med bedrifter som er usikker på hvor skoen egentlig trykker, og som har lyst til å teste tjenestene våre til en sterkt redusert pris, for å se om vi kan være det dere trenger!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

TA KONTAKT