ORGANISERING AV KONTORLOKALER

Økt produktivitet og arbeidsglede med riktig kontor

Med et kontor tilpasset deg vil du kjenne deg mer:

  • Produktiv
  • Motivert
  • Kreativ
  • Inspirert
  • Effektiv

Det skal være hyggelig og inspirerende å komme inn på kontoret sitt. Økt trivsel gjør deg produktiv, kreativ gir arbeidsglede og lavere sykefravær.

Har du et kontor som tapper deg for energi i stedet for å inspirere deg og motivere deg, har du et kontor som er ikke er optimalt for deg. Det trenger ikke være rotete for å være lite inspirerende! Det kan være at møbleringen eller fargene, eller noe annet, som ikke er helt optimale for deg eller dine ansatte.

"Tusen takk for fantastisk hjelp med å forvandle, organisere og funksjonalisere våre kontor (...)

Alt av utstyr, materiell og kontorrekvisita har nå sin plass og vi bruker minimalt med tid til å finne ting, samt å rydde opp."

-Karen Greve, Logoped MNLL

Vi i Smart Organisering & Design hjelper din bedrift å finne de riktige løsningene for dere. Vi kan bistå med alt fra tilrettelegging, organisering og design av avgrensede rom og områder, til en fullstendig gjennomgang av de fysiske lokalene. Vi er opptatt av å skape funksjonelle, men også designe rom som underbygger arbeidsplassens identitet og kultur.

Benytt deg av vår erfaring og kompetanse, og gå en ny jobbhverdag i møte!

BOOK EN GRATIS BEFARING

VI SØKER AMBASSADØRER!

Vi ønsker nå å komme i kontakt med bedrifter som er usikker på hvor skoen egentlig trykker, og som har lyst til å teste tjenestene våre til en sterkt redusert pris, for å se om vi kan være det dere trenger!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

TA KONTAKT

Janne Nesset Kristiansen

Tlf: 922 51 687

E-post: [email protected]

Tracy Steller

Tlf: 928 01 504

E-post: [email protected]