DESIGN OG ORGANISERING AV RESEPSJON OG SOSIALE SONER

RESEPSJONEN - INNGANGSPARTIET ER BEDRIFTENS ANSIKT UTAD!

  • Har dere et hyggelig og inviterende respsjonsområde/inngangsparti?
  • Føler man seg velkommen når man kommer innom på besøk hos dere?  
  • Får man lyst til å komme tilbake igjen?

Resepsjonsområdet/inngangspartiet er det første man kommer til når man kommer til en bedrift og hvordan dette området er utformet, er førsteinntrykket man får når man som besøkende kommer innom. Kunder og besøkende vil raskt danne seg et bilde av hvem dere er som bedrift og hva dere står for. Et potensielt salg eller en ansettelse starter allerede her! 

 

SOSIALE SONER

Hvordan er det med bedriftens sosiale soner? Står disse tomme eller er de godt brukt av de ansatte?
I disse områdene får man en god indikasjon på hvordan de ansatte trives på jobben. Det er i de sosiale sonene de uformelle samtalene skjer, og kreative ideer skapes. Ikke undervurder disse områdene. Er du på jakt etter nye medarbeidere, er dette noe som definitivt vektlegges av søkere.

Vi i Smart Organisering & Design hjelper din bedrift å finne de riktige løsningene for dere. Vi kan bistå med alt fra tilrettelegging, organisering og design av avgrensede rom og områder, til en fullstendig gjennomgang av de fysiske lokalene. Vi er opptatt av å skape funksjonelle, men også designe rom som underbygger arbeidsplassens identitet og kultur.

Benytt deg av vår erfaring og kompetanse, og gå en ny jobbhverdag i møte!

BOOK EN GRATIS BEFARING

VI SØKER AMBASSADØRER!

Vi ønsker nå å komme i kontakt med bedrifter som er usikker på hvor skoen egentlig trykker, og som har lyst til å teste tjenestene våre til en sterkt redusert pris, for å se om vi kan være det dere trenger!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

TA KONTAKT

Janne Nesset Kristiansen

Tlf: 922 51 687

E-post:

[email protected]

Tracy Steller

Tlf: 928 01 504

E-post:

[email protected]